Nu doneren

hoofdfoto

Venloop - Home

 
De Venloop is een jaarlijks hardloopevenement, dat al sinds 2006 wordt georganiseerd door Stichting Venlo-loopstad.com. Het evenement is populair bij hardlopers maar ook bij wandelaars. Voor alle niveau sporters is er wat wils. Op zondag 25 maart staan er duizenden lopers aan de start. Onze 1% FairShare partners Scelta Mushrooms en Seacon Logistics steunen de Venloop en specifiek het onderdeel de G-loop.

Fonds Gehandicaptensport is al jaren één van de goede doelen van de Venloop en we krijgen ieder jaar een mooi bedrag die de organisatie ontvangt van de deelnemers bij de inschrijvingen. Dank daarvoor! Dit jaar komt er nog iets extra's bij. Wij zijn namelijk de gehele zaterdag 25 het goede doel van de Venloop? Dit betekent dat deelnemers die zich hebben ingeschreven, bij hun inschrijving specifiek konden doneren aan Fonds Gehandicaptensport.

Tevens starten wij dit jaar ook met 100 deelnemers aan de start, verspreid over de halve marathon en de 10 KM. Al deze 100 deelnemers zetten zich specifiek in voor sporters met een handicap en lopen als één team voor Fonds Gehandicaptensport!