Header PowerTik Toolkit

Toolkit Verenigingen - Collecteweek

Wat geweldig dat u uw steun wilt geven aan alle sporters met een handicap. Wij zijn u ontzettend dankbaar voor uw inzet, tijd en energie. Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van de informatie en middelen die u kunt gebruiken om van uw online collecte een succes te maken.

Algemene informatie over de online collecteweek

Dit jaar zullen we meer dan ooit online gaan collecteren en campagne voeren. Slechts een klein deel van onze 9.000 collectanten zal langs de deur gaan. Daarnaast vragen wij u als vereniging om online in actie te komen. Onze collecteweek is van 4 t/m 10 april, maar de campagne loopt door tot eind van de maand april. Tot die tijd is alle steun meer dan welkom.

Naast de (online)collecte hebben we een publiekscampagne. Het idee van de campagne is simpel: een PowerTalk voor een PowerTik! Vijf sporters met een handicap vertellen hun inspirerende verhaal met als boodschap: het gaat niet om wat je niet kunt, maar om wat je wél kunt. Focus op wat jij kunt doen en vraag al uw familie, vrienden en overige relaties om een PowerTik!


Hoe kan ik als vereniging online collecteren?

Dit kunt u vrij eenvoudig doen door hieronder een eigen online collectebus te openen. Deze deelt u vervolgens via de online kanalen van uw vereniging. Er wordt 50% van de opbrengst teruggestort als uw vereniging of club zelf gehandicaptensport aanbiedt. Hiervoor moet uw vereniging of club aangemeld zijn bij ons.

Meer informatie over het aanmaken van een online collectebus kunt u hieronder vinden.


Een PowerTalk voor uw online kanalen

Wilt u naast uw eigen online collectebus ook aandacht vragen voor onze campagne? Dat kan door middel van onderstaande materialen en door een verwijzing te maken naar de website: PowerTik.nl.

Via onderstaande buttons kunt u alle materialen bekijken of downloaden. De PowerTalks dienen ter inspiratie en u kunt de plaatjes, teasers en banners eenvoudig zelf gebruiken.

N.B. deze donaties komen niet in de online collectebus van uw vereniging terecht.

Vragen?

Heeft u nog vragen? Dan kunt u afhankelijk van uw functie contact opnemen met de onderstaande personen:

  • Collectanten, verenigingen, particulieren: info@collectebureau.nl
  • Pers en Media: monica@fondsgehandicaptensport.nl

Kom in actie! Sporten is voor iedereen.