Header PowerTik Toolkit

Toolkit Partners - Collecteweek

Wat geweldig dat u overweegt om onze campagne te ondersteunen. Dit hebben we meer dan ooit nodig. Hieronder meer informatie over de campagne en de middelen die u mogelijk zou kunnen inzetten.

Algemene informatie over de online collecteweek

Dit jaar zullen we meer dan ooit online gaan collecteren en campagne voeren. Slechts een klein deel van onze 9.000 collectanten zal langs de deur gaan. Het zou geweldig zijn als u als partner kans ziet om onze online campagne via de eigen communicatiekanalen te ondersteunen. Onze collecteweek is van 4 t/m 10 april, maar de online campagne loopt de hele maand door. T/m 30 april is elke vorm van zichtbaarheid meer dan welkom.

Het idee van de campagne is simpel: een PowerTalk voor een PowerTik! Vijf sporters met een handicap vertellen hun inspirerende verhaal met als boodschap: het gaat niet om wat je niet kunt, maar om wat je wél kunt. Een mooie boodschap, zeker nu, om te delen met uw collega's, relaties, familie en vrienden.


Een PowerTalk voor uw online kanalen

Wij willen u graag zoveel mogelijk ontzorgen en daarom hebben wij alvast alle materialen en PowerTalks voor uw online kanalen klaargezet. Deze kunt u via de onderstaande buttons bekijken of downloaden. De PowerTalks dienen ter inspiratie en u kunt de plaatjes, teasers en banners eenvoudig zelf gebruiken.

Vragen?

Heeft u nog vragen? Dan kunt u afhankelijk van uw functie contact opnemen met de onderstaande personen:

  • Partnerships: jan@fondsgehandicaptensport.nl
  • Pers en Media: monica@fondsgehandicaptensport.nl

Kom in actie! Sporten is voor iedereen.