The Dutch Masters G Competitie

The Dutch Masters G Competitie

In maart 2019 heeft ParaPaard samen met WeAllRide een nieuwe competitie gestart: ParaPaard, The Dutch Masters G competitie. Als ruiter met een handicap kun je óók wedstrijden rijden. Gewoon op je vertrouwde plek, op de manege in de bak of bij de stal. Waar je maar wilt. De ruiters die hebben deelgenomen maakten kans om uitgenodigd te worden en te rijden tussen de grote sterren van The Dutch Masters tijdens Indoor Brabant. Van alle inzendingen hebben de zes beste combinaties hun proef laten zien op The Dutch Masters.

Zo eenvoudig was deelname

Om deel te nemen was er een superhandig concept bedacht door WeAllRide. De proef kon uitgevoerd worden samen met de begeleider en iemand aan de kant die het protocol voorlas en filmde. Deze video kon vervolgens via de WeAllRide app naar de jury worden verstuurd. De kosten waren € 15 euro en zijn gesponsord door ParaPaard.

Binnen 48 uur was de beoordeling in orde en lag er een advies klaar. De score die de ruiters behaalden bepaalde bovendien de plek waarop je in één van de competities mocht uitkomen. Uiteindelijk hebben we vele video’s mogen ontvangen en zijn er zes ruiters actief geweest tijdens The Dutch Masters van Indoor Brabant.

Bekijk hieronder de video voor een impressie van dit prachtige evenement.

Kom in actie! Sporten is voor iedereen.