The Dutch Masters G Competitie

Word jij één van de sterren van Indoor Brabant? Doe mee aan de ParaPaard en The Dutch Masters G competitie en maak kans op één van de zes finaleplekken op Indoor Brabant.

ParaPaard heeft leuk nieuws. Samen met WeAllRide zijn we een nieuwe competitie gestart: ParaPaard, The Dutch Masters G competitie. Als ruiter met een handicap kun je óók wedstrijden rijden. Gewoon op je vertrouwde plek. Op de manege in de bak, of bij de stal. Waar je maar wilt. En als je meedoet, wordt jij misschien één van de grote sterren van The Dutch Masters tijdens Indoor Brabant. Want uit alle inzendingen worden de zes beste combinaties uitgekozen en deze mogen op The Dutch Masters hun proef laten zien.

Wil je meedoen?
Ga dan naar WeAllRide.org en schrijf je daar in voor de ParaPaard The Dutch Masters G1 of G3 competitie. Hier vind je alle protocollen voor de proeven, die speciaal zijn ontwikkeld voor ruiters die begeleiding nodig hebben. Klik hier voor de protocollen.

Zo eenvoudig werkt het
WeAllRide werkt superhandig. Jij doet de proef samen met de begeleider. Iemand aan de kant leest het protocol voor en filmt jullie. Daarna stuur je de video via de WeAllRide app naar de jury (de kosten zijn € 15 en wordt gesponsord door ParaPaard). Binnen 48 uur krijg je dan feedback en advies. De score die je haalt bepaalt bovendien de plek waarop je in één van de competities uitkomt.

En dan wordt het spannend. Want de nummers 1 t/m 3 van beide klassen winnen een plek op de vrijdagavond van The Dutch Masters tijdens Indoor Brabant.

ParaPaard en WeAllRide kijken uit naar je video en wensen je veel succes!

Kom in actie! Sporten is voor iedereen.