Nu doneren

hoofdfoto

Sporttalent van het Jaar - Het prijzenpakket

Prijzen voor het Sporttalent, prijzen voor de Vereniging!

Voor de winnaar van de verkiezing:

Naast de titel Sporttalent van het Jaar en de uitnodiging om bij meerdere sportevenementen aanwezig te zijn krijgt de winnaar:

Een coaching/training op maat
De feitelijke invulling hiervan is op basis van de behoefte van de winnaar.  Zo heeft Yanu van Leeuwen de winnaar van vorig jaar er voor gekozen om meetrainen met het Paralympisch Zwemteam. Daarnaast wilde hij graag een persoonlijke professionele video zwemanalyse laten maken (een video zwemanalyse waar topzwemmers zoals Ranomi Kromowidjojo, Femke Heemskerk en Ferry Weertman wekelijks mee werken). En, last but vooral not least :  mag zijn zwemhelden, tijdens de NationaleSportweek, onthalen als zij terugkeren uit Rio. 

Een geldbedrag van € 750
Yanu heeft dit bedrag besteedt aan onder meer een Pro Go waarmee hij zijn eigen prestaties kan vastleggen waarmee hij de lat om zichzelf telkens weer te verbeteren kracht bij kan zetten. Maar dit is iets wat naar eigen wensen/behoeften de winnaar zelf kan bepalen mits het maar besteed wordt aan sport,- en of spelmateriaal. 

de Vereniging:

De sportvereniging waar de sporter actief is, krijgt een bedrag van maar liefst
€ 5.000 als stimuleringssubsidie, te gebruiken voor de (door)ontwikkeling van de gehandicaptensport binnen de betreffende sportvereniging.