Nu doneren

hoofdfoto

Sporttalent van het Jaar - Campagne promoten

Help je mee?

Om er voor te zorgen dat zo veel als mogelijk mensen van deze verkiezing op de hoogte zijn, gaan nomineren en/of stemmen, hebben we alle hulp en dus zeker ook die van jou nodig! Speciaal voor deze verkiezing stellen wij een toolkit samen met daarin een aantal promotiemiddelen.  

Poster
Hang de poster op, bijvoorbeeld in de kantine van de vereniging, op het werk, bij de plaatselijke slager, de supermarkt of bij scholen (let op: vraag hiervoor wel altijd eerst even toestemming). Daarnaast is het natuurlijk leuk als om de poster als foto te plaatsen op sociale media of op de website (van de vereniging).
We hebben een algemene poster : klik hier
Er is ook een verenigingsposter : klik hier

Advertentie
Print de advertentie en deel deze uit, hang deze als een postertje op, of deel via bijvoorbeeld e-mail of (net als de posters) via sociale media. Of wellicht is er nog ruimte over om de advertentie op te nemen in het verenigingsblad?
Klik hier voor de algemene advertentie
Voor de verenigingsadvertentie klik hier

Flyer
Deze flyer kun je ook heel goed gebruiken om meer verenigingen & sporters enthousiast te maken om bekendheid te geven aan deze campagne. Print de flyer en deel hem uit aan mensen die je kent, bijvoorbeeld andere ‘collega’ verenigingen, sporters etc. en deel de flyer via bijvoorbeeld e-mail of (net als de posters) via sociale media.
Er is een algemene flyer : klik hier
Ook is er een verenigingsflyer : klik hier

Banner
Door de banner op de website te plaatsen kun je helpen om deze verkiezing onder de aandacht te brengen. 
Banner nomineer, klik hier
Banner stem op jouw favoriet, klik hier

Tekst website vereniging
Wij hebben een tekstje gemaakt dat te gebruiken is als input voor een bericht op de website van de vereniging. Klik hier om het tekstje te downloaden. 

Ook is het mogelijk om als vereniging een fysiek promotiepakket bij ons op te vragen. Dat kan door het sturen van een mailtje naar : sporttalentvanhetjaar@fondsgehandicaptensport.nl