Nu doneren

hoofdfoto

Sportfonds op Naam

Wilt u op uw eigen wijze een bijdrage leveren aan de invulling van de ambitie van Fonds Gehandicaptensport om sport voor iedereen met een handicap mogelijk te maken? Dan is een Sportfonds op Naam wellicht iets voor u. Een Sportfonds op Naam kan worden opgericht door één of meerdere particulieren, stichtingen en/of bedrijven. Als oprichter van een Sportfonds op Naam bepaalt u zelf (uiteraard voor zover het strookt met de doelstellingen van Fonds Gehandicaptensport) waaraan u uw financiele steun wilt geven. Aan de gehandicaptensport in zijn algemeenheid, een bepaalde tak van sport in het bijzonder of aan een (team) van sporter(s). 

U bepaalt zelf het te schenken bedrag, de looptijd en uw doel!

Samen met u kijken we graag naar de optimale match tussen de behoeften van de doelgroep en uw interesses en beweegredenen.  Fonds Gehandicaptensport is de eigenaar van het fonds, maar u bepaalt het bedrag (er geldt een minimum van € 50.000) en de bestemming van het geld.

Meer weten of een brochure aanvragen? U kunt hier onze brochure downloaden of  contact met ons opnemen via: 020 - 737 21 70.