(S)Cool on Wheels en EPC 2023

 

Als je vanaf 1 januari 2023 een (S)Cool on Wheels clinic op jouw school hebt gehad, ontvang je gratis tickets om met de hele klas naar het European Parasport Championships 2023 te gaan!

Staat er nog geen clinic gepland voor jouw school (groep 7 en 8)? Meld je dan snel aan! Dit is een uniek event waar je zeker bij moet zijn! Zie de video voor een eerste impressie.

Meer informatie

 

Alle informatie over #EPC2023 is te vinden op epc2023.com. Volg de officiële event kanalen en blijf up-to-date via #EPC2023 en @EuroParaChamps.

Sporten

 

Alle tien de sporten die onderdeel zijn van European Para Championships 2023 hebben een directe link met de ‘Road to Paris 2024. Sporters verdienen in Rotterdam namelijk Paralympische kwalificatiepunten. In sommige gevallen staat er zelfs directe kwalificatie voor de Paralympics op het spel. De eerste editie van de European Para Championships bestaat uit tien verschillende sporten:

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om deze sporten bij jou in de buurt te proberen? Klik dan eens op de link naar de individuele sportpagina op onze Uniek Sporten website.

Maak sport eerlijk