Nu doneren

hoofdfoto

Particulier

Help ook mee om sport voor iedereen met een handicap mogelijk te maken

Fonds Gehandicaptensport is dé fondsenwervende organisatie die zich inzet om sport voor iedereen met een handicap mogelijk te maken. Ongeacht leeftijd, handicap en niveau waarop gesport wordt. Dat kost geld. Veel geld. Want om gehandicapte te kunnen sporten zijn vaak aanpassingen nodig, aan de accommodatie, het sport- en spelmateriaal maar veelal is er ook extra/speciaal vervoer noodzakelijk. Jaarlijks stellen wij subsidies beschikbaar aan (sport)organisaties zonder winstoogmerk

Fonds Gehandicaptensport ontvangt geen overheidssubsidies en is geheel afhankelijk van de giften en bijdragen die wij als fonds zelf werven. Jouw hulp is daarom zeer welkom want alleen door als één team achter de sporters met een handicap te staan kunnen we er voor zorgen dat sport voor iedereen met een handicap mogelijk gemaakt wordt. Pas dan is de wedstrijd gewonnen.

Wil jij ons helpen? Graag! Dat kan op verschillende manieren:

Word donateur:
Uiteraard kies je zelf het bedrag en de frequentie waarin je geld wilt geven maar door donateur te worden lever je een structurele bijdrage aan het mogelijk maken van sport voor iedereen met een handicap.

Word collectant:         
Al met 2 uurtjes van je tijd kun je het verschil maken en collecteren kan 
gewoon in je eigen buurt.

Word vrijwilliger:  
Help ons bijvoorbeeld op evenementen als de KPN Schaatsvriendendag, 
de Hockeyvriendendag, het Nationaal Gala voor de gehandicaptensport

Start je eigen actie:   
Wat dacht je van een sportief evenement organiseren bij jouw eigen sportvereniging? Of een veiling, buurtfeest of sponsorloop waarvan de opbrengst bestemd is voor Fonds Gehandicaptensport? Wij hebben een eigen actiewebsite waardoor een actie starten nu nog makkelijker is. 

Kijk in het menu rechts hoe je nog meer kunt helpen