Nu doneren

hoofdfoto

ParaPaard - Contact

Sport maakt mentaal en fysiek sterker
Paardrijden is goed voor de ontspanning van spieren, verbeteren van balans, evenwicht en coördinatie. Ook voor de training van spieren en de conditie is paardrijden een goede sport. Daarnaast kan het omgaan en het verzorgen van paarden het zelfvertrouwen vergroten en kan het helpen ondersteunen bij het verbeteren van sociaal contact en gedrag. Geen luxe maar noodzaak dus!

Steun ons! Uw steun is onmisbaar.
Wilt u meer informatie over hoe u ParaPaard kunt steunen? U kunt contact opnemen met Marielle Wiegmans. Telefonisch via 06-46333450 of per email info@parapaard.nl.
U kunt ook rechtstreeks storten op rekeningnummer NL97INGB 0000 008362 t.n.v. Stichting Nationaal Fonds Sport Gehandicapten  o.v.v. ParaPaard.

 

Klik hier voor de link naar onze Facebookpagina  

foto's: Boasphoto

Anky van Grunsven ambassadeur ParaPaard!

“ Paardrijden maakt op een leuke manier fysiek en mentaal sterker en het geeft veel plezier. Daarom is het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid krijgt om te kunnen paardrijden. Ik draag dan ook graag mijn steentje bij aan ParaPaard want ik vind het geweldig zoals zij zich inzetten om paardrijden voor mensen met een handicap mogelijk te maken”