Zet een streep door beperking en onderstreep talent

maandag 29 juli 2019

Uniek Sporttalent Verkiezing 2019 van start
Voor de vijfde keer op rij wordt de Uniek Sporttalent Verkiezing georganiseerd, waarbij iedere sportieveling met een beperking genomineerd kan worden als Uniek Sporttalent! Denk aan sporters met een beperking die persoonlijke records weten te verbreken, iemand die een grote persoonlijke of sportieve ontwikkeling heeft doorgemaakt of een inspiratie is voor andere sporters met een beperking. En ook dit jaar kunnen de unieke sporters weer genomineerd worden in drie categorieën: 1) Lichamelijke beperking, 2) Verstandelijke beperking en 3) Teams en zijn er voor iedere categorie bijzondere prijzen te winnen!

Nomineer iemand voor 18 augustus en ontvang een Uniek Sporten cadeau
En dit jaar maken we het ook nog eens extra leuk. Want als je iemand nomineert vóór 18 augustus krijg je ook nog eens een uniek sporten cadeau!

Nomineer nu jouw Uniek Sporttalent 2019
Dus heb jij dit jaar een bijzondere sportieve prestatie neergezet of een bijzondere ontwikkeling doorgemaakt? Of ken jij iemand waarbij zijn of haar talent een keer onderstreept mag worden? Meld diegene of jezelf dan aan op www.unieksporttalent.nl en zet een streep door beperking en onderstreep talent!