Unieke kerstveiling met bijzondere sportitems is online

maandag 30 november 2020

Fonds Gehandicaptensport heeft als doel om sport voor iedereen met een handicap dichtbij huis mogelijk te maken. Juist in deze tijd is het extra belangrijk om fysiek en mentaal fit te blijven. Daarom hebben we met partners, topsporters en verenigingen een unieke kerstveiling opgezet met bijzondere sportitems.

Helden voor Helden
Tijdens de online veiling van 30 november tot en met 11 december 2020, kan men sporters met een handicap steunen door te bieden op unieke sportitems. Denk bijvoorbeeld aan een gesigneerd shirt van de Oranje Leeuwinnen, Tess Wester of Alvarez. Of het gesigneerde FC Barcelona shirt van Ronald Koeman. In het nieuwe Heldenmagazine vertelt Koeman over zijn tijd bij FC Barcelona. Het shirt waarin hij zelf speelde is tijdens deze veiling te bemachtigen. Heldenmagazine en Ronald Koeman hebben dit shirt ter beschikking gesteld voor de sporthelden met een beperking.

Maar ook andere sporthelden hebben een steentje bijgedragen en hun shirt of ander sportitem voorzien van een handtekening. Al deze items worden aangeboden in de online veiling.

Win Win
Door te bieden op één of meerdere items kan de hoogste bieder op vrijdag 11 december eigenaar worden van het betreffende sportitem. Zo heeft men meteen een mooi cadeau voor de feestdagen en kan iedereen met een beperking blijven sporten, dat klinkt als een win win!

Bekijk alle items en doe direct een bod via sportitemsveiling.nl.

Kom in actie! Sporten is voor iedereen.