Toyota, Aegon en Aon tikken 'm door!

maandag 6 april 2020

Veel van de 1% Fairshare Partners van Fonds Gehandicaptensport hebben zich de afgelopen week enthousiast ingezet voor de digitale collecteweek. Deze trouwe partners deelden de Tik 'n Euro! actie op hun brede netwerken en zetten ook nog eigen acties op om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de 1,7 miljoen sporters met een beperking in Nederland. In deel 1 kon je al lezen hoe ABN AMRO, Welzorg en KPN zich hebben ingezet. In deel 2 nemen we je mee met de acties van onze partners: Toyota Louwman Group, Aegon en Aon!

Toyota Louwman Group
Toyota Louwman heeft zelf een filmpje gemaakt met hun Paralympische ambassadeurs Chris Vos en Jetze Plat, die oproepen een euro te doneren aan Fonds Gehandicaptensport. Daar hadden ze de volgende boodschap bij gezet:

Nu het Fonds Gehandicapten Sport niet met de collectebus rond kan, komen ze gewoon online langs! Natuurlijk laten we sporters met een handicap niet in de steek. Onze ambassadeurs Chris Vos en Jetze Plat helpen daarom een handje mee. Want al die kleine beetjes tikken lekker aan. Doe ook mee en Tik ‘n euro!

Hiernaast volgt deze week nog een nieuwsbrief aan meer dan 200.000 Toyota-rijders met dezelfde boodschap! Daarnaast heeft Toyota ook nog aangegeven om een additioneel bedrag te doneren!

Aegon
1% FairShare Partner Aegon heeft als sponsor van het roeien een mooi filmpje met pararoeiers Corné de Koning en Annika van der Meer gemaakt. “Aegon en Fonds Gehandicaptensport ondersteunen ons al jaren. Mede door hen zijn wij de afgelopen jaren in staat geweest steeds professioneler te trainen en zijn we zelfs wereldkampioen geworden”, zegt Corné.

Bekijk hier het filmpje dat op LinkedIn, Instagram en Facebook werd gedeeld in samenwerking met de roeibond.

Aon
Ook Aon heeft een digitale collectebus aangemaakt en die onder de aandacht gebracht bij de 2.000 werknemers via het intranet en een nieuwsbrief. En daarnaast is er ook via de social media kanalen uitgebreid aandacht besteed aan de Tik 'n Euro! actie.

Wij zijn ontzettend blij met de steun van onze trouwe partners! Wil jij ook een leuke actie met je bedrijf starten? Mail dan naar daniella@fondsgehandicaptensport.nl of Tik 'n euro op tikeeneuro.nl.