Handige links

Stagiair(e) Partnerships

dinsdag 30 juni 2020

Fonds Gehandicaptensport zet zich in om sport voor iedereen met een handicap structureel mogelijk te maken, het sportaanbod kwalitatief en kwantitatief te verbeteren en meer aandacht te vragen voor de gehandicaptensport. Dat doen wij door middel van het financieren van sportevenementen, het beschikbaar stellen van subsidies aan sportorganisaties zonder winstoogmerk, het werven van (financiële) middelen en het geven van voorlichting.

Wij zijn per 1 februari 2021 op zoek naar een enthousiaste en energieke:

Stagiair(e) afdeling Partnerships voor 24-38 uur per week

Ben jij een regelneef, houd je van organiseren en zit jouw hart op de goede plek? Tijdens deze stage mag jij een bijdrage leveren aan het werven van financiële middelen voor sporters met een handicap. Daarvoor ben je bereid om uitvoerend en begeleidend werk te verrichten, te plannen en ook zelfstandig kleine projecten te draaien. Wij zoeken iemand die organisatorisch en administratief goed onderlegd is en een flexibele houding heeft. Met enig commercieel inzicht ben je er klaar voor om de mouwen op te stropen om zo allerlei fondsenwervende initiatieven en de bijbehorende administratieve werkzaamheden optimaal af te handelen.

Taken

 • Ondersteunen en organiseren van activiteiten met fondsenwervende mogelijkheden waar Fonds Gehandicaptensport aan gekoppeld is
 • Ondersteunen bij de organisatie van fondsenwervende evenementen en activaties
 • Zoeken van nieuwe kansen en benaderen van nieuwe relaties om fondsenwervende acties mee te ontwikkelen
 • Vertegenwoordigen van het Fonds bij activiteiten, bijvoorbeeld het in ontvangst nemen van cheques

Wie ben jij?

Een enthousiast persoon (mbo’er of hbo’er) die het leuk vindt om te regelen en te organiseren en die een hart voor sport heeft! Je volgt een (commerciële) opleiding in de richting van sportmarketing of eventmanagement. Je bent in het bezit van rijbewijs B en bent niet vies van aanpakken. Je bent commercieel ingesteld en hebt een flexibele houding. Kennis van alle Office programma’s is gewenst. Affiniteit met gehandicaptensport is een pré.

Wat bieden wij?

 • Een stageplaats voor minimaal 3 maanden en maximaal 6 maanden, startdatum in overleg
 • Een stage van minimaal 24 en maximaal 38 uur per week
 • Een zelfstandige plek binnen een interessante goede doelenorganisatie
 • De mogelijkheid om kennis te maken met een breed netwerk binnen de sportbranche
 • De mogelijkheid om mede vorm te geven aan nieuwe mogelijkheden van fondsenwervende acties
 • Samenwerking binnen een kleine maar gezellige en sportieve organisatie
 • Steun, advies en begeleiding in jouw werkzaamheden
 • Een stagevergoeding van € 250,- bruto per maand (op basis van een 38-urige werkweek)
 • Een standplaats op ons kantoor in Badhoevedorp, maar regelmatig ook op externe locaties

Reactietermijn

Een brief met CV of videopitch, o.v.v stage 2020-07e, voor 15 december 2020 naar saskia@fondsgehandicaptensport.nl. Informatie nodig? Mail naar Debby IJpma via debby@fondsgehandicaptensport.nl

We geloven dat diversiteit een brede visie en betere besluitvorming bevordert. Betrokkenheid en respect voor mensen met een beperking of handicap dragen bij aan onze doelstellingen. We nodigen mensen binnen deze groep graag uit om te solliciteren.

Kom in actie! Sporten is voor iedereen.