1% FairShare® partner M line verlengt samenwerking

dinsdag 19 december 2017

We zijn trots dat onze partner Mline de gehandicaptensport blijft ondersteunen. Ze hebben onlangs het contact met 3 jaar verlengd. Naast dat zij een financiële bijdrage leveren aan de gehandicaptensport mogen wij ook gebruik maken van hun kwalitatieve bedden en matrassen. 

Zo heeft onze sportieve partner SailWise de slaapkamers van hun gloednieuwe accommodatie It Sailhûs in mogen richten met M line matrassen. Deze matrassen zijn uitermate geschikt voor de doelgroep omdat ze extra steun en comfort bieden. 

Nike Boor, directeur Fonds Gehandicaptensport: "Ik dank de directie en medewerkers van M line voor hun steun de afgelopen jaren. Super dat jullie de gehandicaptensport blijven omarmen! Ik kijk uit naar de samenwerking komende jaren!"

Jaap Westland, directeur M line: “Slapen en sport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een goede (nacht)rust verbetert de kans op een topprestatie. M line begrijpt het belang van goede nachtrust. Daarom hebben we de afgelopen jaren succesvol samengewerkt met fonds Gehandicaptensport. Deze samenwerking willen we graag verlengen voor de komende jaren. Op deze manier willen we concreet een bijdrage leveren aan de gehandicapten sport. Van individuele sporters tot het verzorgen van slaapfaciliteiten op diverse locaties in Nederland."

Kom in actie! Sporten is voor iedereen.