Speciale nijntje knuffel voor La Vuelta Holanda en Fonds Gehandicaptensport

donderdag 27 februari 2020

De organisatie van La Vuelta Holanda verkoopt een speciale nijntje-knuffel. De winst van het iconische Hollandse pluche zal volledig ten goede komen aan het Fonds Gehandicaptensport. Nijntje is speciaal voor de Ronde van Spanje, die deze zomer met drie etappes start in Utrecht, 's-Hertogenbosch en Breda, gehuld in de rode leiderstrui van La Vuelta.

Behalve de knuffel maakte de organisatie van La Vuelta Holanda ook de rest van het merchandise-pakket bekend. Er zijn nijntje-fietsbellen te koop en kleinere nijntje-poppetjes in de diverse truien van de Ronde van Spanje. Maar er zijn ook La Vuelta tassen, koffiebekers, pennen, steutelhangers en bidons.

Interimage is de officiële merchandisepartner van La Vuelta Holanda. Het bedrijf uit Woerden heeft veel ervaring met grote wielerrondes. Het was ook bij de start van de Tour de France in 2015 leverancier van de fanartikelen. Alle artikelen zijn zo duurzaam mogelijk geproduceerd door Interimage, dat werkt met het gouden ecolabel van Ecovadis. De zonnebril van La Vuelta is zelfs gemaakt van tarwe stro en biologisch afbreekbaar.

Voor wielerfans is het officiële wielershirt van La Vuelta Holanda een heus collectorsitem. Vandaag is de webshop van La Vuelta Holanda opengesteld. Daar zijn alle producten te zien en te koop.

Start La Vuelta in Nederland
La Vuelta a España gaat in 2020 op vrijdag 14 augustus van start in de stad Utrecht met een ploegentijdrit. De tweede en derde etappe zijn op 15 en 16 augustus, waarbij het peloton door de provincies Utrecht en Noord-Brabant fietst. De organisatie van deze eerste etappes van de Ronde van Spanje is in handen van de drie steden Utrecht, Breda en ’s-Hertogenbosch en de provincies Utrecht en Noord-Brabant.

Fonds Gehandicaptensport
Fonds Gehandicaptensport is het trotse goede doel van La Vuelta Holanda. Fietsen is in Nederland met de paplepel ingegoten. Voor vele Nederlanders is bewegen en sporten de normaalste zaak van de wereld. Helaas is zelfstandig sporten niet voor iedereen een mogelijkheid. Fonds Gehandicaptensport heeft de droom om sport voor iedereen met een handicap structureel en dicht bij huis mogelijk te maken.