Ons nieuws

Meer nieuws

2.000 sporters met een verstandelijke beperking afgelopen weekend actief!

Dit weekend zijn met succes de Special Olympics Nationale Spelen 2018 in de Achterhoek georganiseerd. Er gingen maar liefst 2.000 sporters met een verstandelijke beperking de sportieve strijd aan met elkaar.

Stagiair gezocht!

Fonds Gehandicaptensport is op zoek naar een enthousiaste en energieke 3e jaars student(e) (4e jaars in overleg) communicatie en/of journalistiek die het team Voorlichting & Besteding komt versterken. De werkzaamheden zijn breed, maar afhankelijk van je startperiode ligt de focus op het project ‘Uniek Sporttalent 2018’ dat nog voor de zomer start en loopt tot en met september.

Special Olympic Sportdagen voor speciaal onderwijs dankzij sponsorloop voor Fonds Gehandicaptensport

Op woensdag 16 en donderdag 17 mei maken ruim 450 leerlingen van het speciaal onderwijs in Zaanstad kennis met 7 verschillende sporten tijdens de Special Olympic Sportdagen! Lokale verenigingen geven clinics aan kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en kinderen met een gedragsstoornis op het Sportpark de Kuil in Zaandam. Het beloven mooie sportdagen te worden!

NOC*NSF en Fonds Gehandicaptensport opnieuw partners

Fonds Gehandicaptensport en NOC*NSF werken al jarenlang samen om sport voor iedereen met een handicap structureel mogelijk te maken. Deze samenwerking wordt nu verstevigd met een krachtig meerjarig partnerschap gericht op de sportparticipatie. Om de verbinding tussen NOC*NSF en Fonds Gehandicaptensport te bekrachtigen is op 14 mei 2018 het Fonds geassocieerd lid van NOC*NSF geworden.

Succesvolle Noordlease G-voetbaldag bij FC Emmen

Voorafgaand aan de wedstrijd tussen FC Emmen en Jong FC Utrecht vond de Noordlease G-voetbaldag plaats in De Oude Meerdijk. Circa 50 G-voetballers hebben een clinic gevolgd. Rondom de wedstrijd in de Jupiler League was er tevens aandacht voor Fonds Gehandicaptensport. Activiteiten op het #HIERKOMIKWEG plein en in de business club zorgden voor een mooie donatie van € 6.100,- aan het Fonds.

Collega gezocht!

Het collectebureau zoekt op korte termijn een nieuwe medewerker ten behoeve van de werving van nieuwe collectanten en plaatselijke organisatoren.