Ons nieuws

Meer nieuws

Golfdag op Koninklijke Haagsche Golf & Country Club een groot succes!

Op maandag 17 september vond onze jaarlijkse golfdag plaats op de Koninklijke Haagsche Golf & Country Club. Naast het feit dat het een sportieve en zonnige dag was, is er een fantastisch bedrag van € 31.350,- opgehaald voor de sporters met een handicap. Een anonieme donateur heeft het bedrag opgehoogd naar € 81.350,-. Mede dankzij de Koninklijke Haagsche Golf & Country Club en 1% FairShare® partner BDO hebben wij dit mooie golftoernooi kunnen organiseren.

De IJsselmeer Challenge een groot succes: bijna 900 deelnemers halen ruim € 40.000,- op voor de gehandicaptensport

Tijdens de tweede editie van de IJsselmeer Challenge op zondag 19 augustus stonden bijna 900 fanatieke fietsers aan de start. De deelnemers reden de toertocht niet alleen voor henzelf maar ook voor een ander. Naast de fysieke inspanning op de fiets hebben de deelnemers gezamenlijk een bedrag van € 40.195,- opgehaald voor Fonds Gehandicaptensport.

Koenz, esporter Koen Schobbers (25), ambassadeur voor Fonds Gehandicaptensport

De sportcommunity Uniek Sporten heeft als doel om iedereen met een handicap te laten sporten en bewegen. Om ook jonge mensen te enthousiasmeren voor sport start Uniek Sporten nu met esports...

Collega gezocht!

Het Collectebureau zoekt op korte termijn een nieuwe medewerker Relatiebeheer clubs en instellingen.

Fonds Gehandicaptensport lanceert initiatief voor MKB

Sporten voor de 1,7 miljoen mensen met een handicap is helaas nog niet vanzelfsprekend. Fonds Gehandicaptensport heeft als ambitie dat in 2030 iedereen met een handicap structureel en dicht bij huis kan sporten. Om dit te realiseren is hulp nodig. Naast de bestaande samenwerkingsmogelijkheden voor bedrijven, lanceert het Fonds een nieuw initiatief voor het MKB.

​Uniek Sporten tekent mee in Sportakkoord

Wij gaan sporten toegankelijk maken voor iedereen; praktisch, sociaal, financieel en ook vindbaar. En dat als een team; ieder op zijn eigen specialisme, net als in het veld. Uniek Sporten samen met sportbonden, gemeenten, VWS, Sportkracht 12, MEE NL en 4 andere maatschappelijke partijen. Want zo is geen uitdaging te veel en geen obstakel te groot.