Onze mediapartners tikken de collecte door!

donderdag 2 april 2020

Je kunt deze week niet om de online collecte Tik ’n Euro! heen dankzij onze mediapartners. Op zowel digitale als analoge plekken kom je topsporters en BN’ers tegen die oproepen één euro in de digitale collectebus te tikken. We worden daarbij ondersteund door onze vaste mediapartners Talpa, QMusic, Sublime en Ocean Outdoor.

TV
Op tv kunnen we deze week rekenen op Talpa. Onze Tik ’n Euro actie krijgt volop aandacht op de Talpa-zenders SBS6, Net5 en Veronica. Op die zenders kun je namelijk de tv-commercials met Jetze Plat en Tim Coronel zien.

Radio
Talpa zet ook haar radiostations Skyradio, Radio 538, Veronica en Sublime voor ons in door een radiocommercial op te nemen in de reclameblokken. In die commercial laten Churandy Martina, Suzanne Schulting, Tim Coronel en Jetze Plat hun digitale collectebus rinkelen om de actie door te tikken. Deze commercial komt ook de hele week voorbij op Q-Music en natuurlijk onze trouwe partner Sublime.

Buitenreclame
Zelfs op straat kun je niet om de campagne heen, want dankzij de digitale reclamemasten van Oceans hebben we ook langs snelwegen en andere openbare plekken veel zichtbaarheid gekregen.

Onze mediapartners tikken de collecte dus lekker door. Heb jij al een euro getikt? Tik 'm hieronder aan en tik 'm door naar je vrienden!