Het Grootste Diner van Nederland - VIP-avond

donderdag 26 november 2020

Op donderdagavond 26 november a.s. vindt de VIP-avond van Het Grootste Diner van Nederland plaats. Vanaf 18.30 uur opent Fonds Gehandicaptensport de deuren van haar virtuele restaurant. Geniet samen met jouw gasten van culinaire gerechten en entertainment in jouw eigen vertrouwde omgeving.

Dit jaar wordt ons Benefietdiner bij jou thuis en dat van jouw gasten georganiseerd. Kan dat? Ja, dat kan. Wordt het ook leuk? Jazeker!

Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een bijzondere avond. De culinaire invulling met een luxe 5-gangen dinerbox en een bijpassend wijnarrangement wordt persoonlijk bij jou en jouw gasten thuisbezorgd in een luxe koeltas. En van topkwaliteit, zoals je van ons gewend bent.

Een persoonlijke, virtuele ober helpt jou en jouw gasten, in de verschillende thuissituaties, op weg met het laatste stukje bereiding van de gerechten. Tussen de gerechten is er ruimte voor onderling contact en zal er vanuit een centrale locatie volop entertainment plaatsvinden.

Reserveer jouw tafel voor de VIP-avond van Het Grootste Diner van Nederland door contact op te nemen met Esther Prince via: esther@fondsgehandicaptensport.nl of 06 – 53 23 95 23.

16 couverts in het virtuele restaurant van Fonds Gehandicaptensport:
€ 8.000,-
De bovengenoemde prijs is exclusief btw over 50% van de tafelprijs

Kijk voor meer informatie over het programma op benefietfgs.nl.

Kom in actie! Sporten is voor iedereen.