Golfdag - The Duke

maandag 11 mei 2020

Op maandag 11 mei a.s. heeft Fonds Gehandicaptensport Golf- en Businessclub The Duke in Nistelrode aangeboden gekregen van de familie Van Eerd, eigenaar van Jumbo Supermarkten en The Duke. In samenwerking met hen organiseert Fonds Gehandicaptensport een bijzonder golfevent.

Golf mee voor de sporters met een handicap
Diverse ambassadeurs gaan graag de sportieve strijd met jullie aan. Meld je aan voor de golfdag op Businessclub The Duke. De dag leent zich uitstekend om in een ontspannen, sportieve sfeer en in een bijzondere ambiance te netwerken. Je kunt een flight voor 4 personen afnemen voor € 1.795,- (excl. BTW over de werkelijke waarde) en je speelt dan samen met jouw genodigden de 18 holes. Je kunt ook individueel inschrijven voor € 495,- (excl. BTW). Wij bieden jou een volledig verzorgde dag aan, inclusief lunch en diner.

Aanmelden kan via esther@fondsgehandicaptensport.nl.

Programma
Vanaf 10.00 uur ben je van harte welkom voor het ontvangst op The Duke in Nistelrode. Rond 11.00 uur gaan we van start. De dag is inclusief lunch en wordt afgesloten met een netwerkborrel, diner en prijsuitreiking. Het einde van de dag is rond 20.30 uur. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

The Duke
The Duke is een bijzonder oord met een rijke geschiedenis die terugvoert tot de Romeinse tijd. Het glooiende heidelandschap vormde ooit het centrale punt van een Romeinse legerplaats. Later in de middeleeuwen werd het gebied door de hertogen van Brabant ontdekt voor de jacht. Het is een exclusieve netwerkomgeving in een bijzondere ambiance.

Kom in actie! Sporten is voor iedereen.