Golfdag - The Duke Club

woensdag 27 oktober 2021

Op woensdag 27 oktober organiseren wij in samenwerking met The Duke Club in Nistelrode een bijzonder golfevent. Met trots mogen wij bekendmaken dat de familie Van Eerd, eigenaar van o.a. Jumbo Supermarkten en The Duke Club, haar baan beschikbaar stelt voor onze golfdag.

Golf mee voor de sporters met een handicap
Onze ambassadeurs, zoals Monique Kalkman, Toine van Peperstraten en John van den Brom, gaan graag de strijd met je aan! Deze dag leent zich uitstekend om in een ontspannen en sportieve sfeer te netwerken. Je kunt een flight voor 4 personen afnemen voor € 1.495 en je speelt dan samen met jouw genodigden de 18 holes. Je kunt je ook individueel inschrijven voor € 395. Wij bieden jou een volledig verzorgde dag aan, inclusief lunch en diner.

Aanmelden kan via esther@fondsgehandicaptensport.nl / 06 – 53 23 95 23.

De bovengenoemde bedragen zijn exclusief eventuele btw over de werkelijke waarde.

Programma
Vanaf 10.00 uur ben je van harte welkom voor het ontvangst op de club. Rond 11.00 uur gaan we van start. De dag is inclusief lunch en wordt afgesloten met een netwerkborrel, diner en prijsuitreiking. Het einde van de dag is rond 20.00 uur. Er zijn nog slechts enkele flights beschikbaar, dus wees er snel bij!

Kom in actie! Sporten is voor iedereen.