Golfdag op Koninklijke Haagsche Golf & Country Club een groot succes!

dinsdag 18 september 2018

Op maandag 17 september vond onze jaarlijkse golfdag plaats op de Koninklijke Haagsche Golf & Country Club. Naast het feit dat het een sportieve en zonnige dag was, is er een fantastisch bedrag van € 31.350,- opgehaald voor de sporters met een handicap. Een anonieme donateur heeft het bedrag opgehoogd naar € 81.350,-. Mede dankzij de Koninklijke Haagsche Golf & Country Club en 1% FairShare® partner BDO hebben wij dit mooie golftoernooi kunnen organiseren.

Meer dan 80 gasten genoten van de golfsport op de oudste golfclub van Nederland. De dag werd afgesloten met een inspirerend verhaal door Jeroen Kampschreur, Paralympisch kampioen zitskiën op de super combinatie, en een veiling onder leiding van Junior Zegger. De aanwezige gasten bewezen dat zij samen met ons als één team achter de sporters met een handicap staan. Dankzij de vele deelnemers hebben we er een geweldige dag van kunnen maken, zowel in sportief opzicht als in opbrengsten voor de gehandicaptensport.

Sportfonds Golf
Naast de maatschappelijke samenwerking met de Koninklijke Haagsche Golf & Country Club zet Fonds Gehandicaptensport zich in om de golfsport toegankelijker te maken voor sporters met een handicap. Hiervoor is Sportfonds Golf opgericht in samenwerking met de NGF, PGA Holland en NVG. Met Sportfonds Golf wordt ondersteuning geboden aan golfverenigingen ten behoeve van sporters met een handicap. Kijk hier voor meer informatie over Sportfonds Golf.