Golfdag - Koninklijke Haagsche Golf & Country Club

maandag 4 oktober 2021

Op maandag 4 oktober organiseren wij, in samenwerking met 1% FairShare® partner BDO, een bijzonder golfevent. Met trots mogen wij bekendmaken dat De Koninklijke Haagsche Golf & Country Club, de oudste golfclub van Nederland, haar baan beschikbaar stelt voor dit sportieve evenement. Daarmee staan zij samen met ons, als één team, achter de sporters met een handicap.

Golf mee voor de sporters met een handicap
Onze ambassadeurs, zoals Monique Kalkman, Toine van Peperstraten en John van den Brom, gaan graag de strijd met je aan! Deze dag leent zich uitstekend om in een ontspannen en sportieve sfeer te netwerken. Je kunt een flight voor 4 personen afnemen voor € 1.795 en je speelt dan samen met jouw genodigden de 18 holes. Je kunt je ook individueel inschrijven voor € 495. Wij bieden jou een volledig verzorgde dag aan, inclusief lunch en diner.

De bovengenoemde bedragen zijn exclusief eventuele btw over de werkelijke waarde.

Programma
Vanaf 10.00 uur ben je van harte welkom voor het ontvangst op de club. Rond 11.00 uur gaan we van start. De dag is inclusief lunch en wordt afgesloten met een netwerkborrel, diner en prijsuitreiking. Het einde van de dag is rond 20.00 uur. Er zijn nog slechts enkele flights beschikbaar, dus wees er snel bij!

Aanmelden kan via esther@fondsgehandicaptensport.nl / 06 – 53 23 95 23.

Kom in actie! Sporten is voor iedereen.