Golfdag - Koninklijke Haagsche Golf & Country Club

maandag 4 oktober 2021

Op maandag 4 oktober organiseren wij, in samenwerking met 1% FairShare® partner BDO, een bijzonder golfevenement. Met trots mogen wij bekendmaken dat De Koninklijke Haagsche Golf & Country Club, de oudste golfclub van Nederland, haar baan beschikbaar stelt voor dit sportieve evenement. Daarmee staan zij samen met ons, als één team, achter de sporters met een handicap.

Golf mee voor de sporters met een handicap
Onze ambassadeurs, zoals Monique Kalkman, Toine van Peperstraten en John van den Brom, gaan de strijd aan met de deelnemers. Deze dag leent zich uitstekend om in een ontspannen en sportieve sfeer te netwerken. Deelnemers kunnen een flight voor 4 personen afnemen voor € 1.795,- en je speelt dan samen met genodigden de 18 holes. Deelnemers kunnen zich ook individueel inschrijven voor € 495,-. Wij bieden de deelnemers een volledig verzorgde dag aan, inclusief lunch en diner.

De bovengenoemde bedragen zijn exclusief eventuele btw over de werkelijke waarde.

Programma
Vanaf 10.00 uur zijn de deelnemers van harte welkom voor het ontvangst op de club. Rond 11.00 uur gaat het programma van start. De dag is inclusief lunch en wordt afgesloten met een netwerkborrel, diner en prijsuitreiking. Het einde van de dag is rond 20.00 uur.

Onze golfevenement op de Koninklijke Haagsche Golf & Country Club op 4 oktober is binnen een week uitverkocht. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Houd onze website in de gaten voor het volgende golfevenement op 27 oktober op The Duke Club in Nistelrode.

Kom in actie! Sporten is voor iedereen.