Golfdag - De Pan

maandag 20 juli 2020

Utrechtse Golfclub De Pan

De Pan behoort tot de Oude Negen, is één van de mooiste banen in Nederland en ligt centraal in het land. Wie op De Pan speelt, voelt meteen dat dit een baan van de buitencategorie is. Het is de combinatie van de rust, de fraaie natuur van het Panbos en de uitdagende baancontouren.

Golf mee voor de sporters met een handicap
Diverse ambassadeurs gaan graag de sportieve strijd met jou aan. Meld je aan voor de golfdag op De Pan. De dag leent zich uitstekend om in een ontspannen, sportieve sfeer en in een bijzondere ambiance te netwerken. Je kunt een flight voor 4 personen afnemen voor € 1.795,- (excl. BTW over de werkelijke waarde) en je speelt dan samen met jouw genodigden de 18 holes. Je kunt je ook individueel inschrijven voor € 495,- (excl. BTW). Wij bieden jou een volledig verzorgde dag aan, inclusief lunch en diner.

Aanmelden kan via: esther@fondsgehandicaptensport.nl.

Programma
Vanaf 10.00 uur ben je van harte welkom voor het ontvangst op De Pan in Bosch en Duin. Rond 11.00 uur gaan we van start. De dag is inclusief lunch en wordt afgesloten met een netwerkborrel, diner en prijsuitreiking. Het einde van de dag is rond 21.00 uur. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

Kom in actie! Sporten is voor iedereen.