Golfdag - Koninklijke Haagsche Golf & Country Club

maandag 21 september 2020

Op maandag 21 september organiseert Fonds Gehandicaptensport, in samenwerking met 1% FairShare® partner BDO, een bijzonder golfevent. De Koninklijke Haagsche Golf & Country Club, de oudste golfclub van Nederland, stelt haar baan ter beschikking voor dit evenement.

Golf mee voor de sporters met een handicap
Onze ambassadeurs, zoals Monique Kalkman, Toine van Peperstraten, Carl Verheijen en John van den Brom, gaan graag de strijd met je aan! Deze dag leent zich uitstekend om in een ontspannen en sportieve sfeer te netwerken. Je kunt een flight voor 4 personen afnemen voor € 1.795,- (excl. btw*) en je speelt dan samen met jouw genodigden de 18 holes. Je kunt je ook individueel inschrijven voor € 495,- (excl. btw). Wij bieden jou een volledig verzorgde dag aan, inclusief lunch en diner.

Aanmelden kan via esther@fondsgehandicaptensport.nl / 06 – 53 23 95 23.

Programma
Vanaf circa 11.00 uur ben je van harte welkom voor een heerlijke lunch. Rond 13.00 uur gaan we van start. De dag wordt afgesloten met een prijsuitreiking, een netwerkborrel en een heerlijk diner vanaf 18.30 uur. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

De Koninklijke Haagsche Golf & Country Club
De huidige baan is in 1938 ontworpen door de beroemde golfarchitecten Harry Colt en Col. Hugh Alison. Architect Alison heeft het meest aan het ontwerp gewerkt. Dit is te zien aan de iets grotere bunkers en het vaak iets extremere ontwerp van de baan.

Bij de aanleg van de baan is het golvende duinlandschap gehandhaafd waardoor een zeer natuurlijke omgeving is blijven bestaan. Elke hole biedt een geheel ander uitzicht en is telkens een nieuwe verrassende uitdaging.

Logos_0033_BDO.jpg#asset:820

Haagsche-logo.png#asset:1557

Kom in actie! Sporten is voor iedereen.