Geweldige avond voor de gehandicaptensport in de Johan Cruijff ArenA

dinsdag 30 oktober 2018

Op dinsdagavond 30 oktober vond in de Johan Cruijff ArenA de 12e editie van het Benefietdiner voor de Gehandicaptensport plaats. Het thema van het Benefietdiner was dit jaar ‘Een stap dichterbij’. Een avond met bijzondere verhalen over diepe dalen en hoge pieken die een sporter meemaakt op weg naar zijn of haar doel en een spetterend afsluitend optreden van Maan. Het Benefietdiner heeft het prachtige bedrag van € 500.740,- opgehaald voor de gehandicaptensport.

Het Benefietdiner heeft ons letterlijk een stap dichter bij ons doel gebracht om sport voor iedereen met een handicap structureel en dicht bij huis mogelijk te maken. Een mooie opening met een parade van sporters, zowel top- als breedtesport, en het bijzondere verhaal van Paralympisch snowboarder Chris Vos hebben hier mede aan bijgedragen. Een ludieke terugblik op de avond door Bastiaan Geleijnse (Fokke & Sukke) en het optreden van Maan maakten de avond compleet.

“Het was een prachtige avond in de Johan Cruijff ArenA”, aldus Nike Boor, directeur Fonds Gehandicaptensport. “Ik wil graag alle vrijwilligers, ambassadeurs en suppliers bedanken voor het mogelijk maken van het Benefietdiner. Samen met de 500 gasten hebben we een prachtig resultaat neergezet. Zo zijn we weer een stap dichterbij het vanzelfsprekend maken van sport voor alle mensen met een handicap.”