Fonds Gehandicaptensport lanceert initiatief voor MKB

donderdag 19 juli 2018

Sporten voor de 1,7 miljoen mensen met een handicap is helaas nog niet vanzelfsprekend. Fonds Gehandicaptensport heeft als ambitie dat in 2030 iedereen met een handicap structureel en dicht bij huis kan sporten. Om dit te realiseren is hulp nodig. Naast de bestaande samenwerkingsmogelijkheden voor bedrijven, lanceert het Fonds een nieuw initiatief voor het MKB.

Afgelopen week heeft het Fonds haar eerste MKB Teamlid mogen verwelkomen. Orange Dolphins uit Den Haag besloot om als eerste MKB’er toe te treden tot het team. Steeds meer MKB’ers zullen zich aansluiten en als één team achter de sporters met een handicap staan. Voor slechts € 360 per jaar is het mogelijk om tot MKB Teamlid te worden benoemd. De bijdragen vanuit het MKB worden geïnvesteerd in lokale en regionale projecten die sport voor mensen met een handicap mogelijk maken.

“Met ons nieuwe initiatief voor het MKB spelen wij in op de behoeften vanuit het MKB om maatschappelijk betrokken te zijn”, aldus Nike Boor, directeur Fonds Gehandicaptensport. “Wij hopen vele ondernemers te mogen verwelkomen als MKB Teamlid van het Fonds, zodat we gezamenlijk sport voor mensen met een handicap dicht bij huis mogelijk maken”.

Klik hier voor meer informatie over het initiatief MKB Teamlid of stuur een mail naar teamlid@fondsgehandicaptensport.nl.