NAM FC Emmen Sportdag 38

FC Emmen G-sportdag

zondag 19 juni 2022

De tweede editie van de FC Emmen Sportdag komt eraan! Op zondag 19 juni kun je kennis maken met gehandicaptensport in hét stadion van FC Emmen.

Dit geweldige sportevenement is speciaal voor mensen met een handicap. De deelnemers kunnen kennismaken met vijf verschillende sporten. Deze vijf sporten worden aangeboden door sportverenigingen uit de regio Emmen. De sporten die tijdens de sportdag worden aangeboden zijn: voetbal, korfbal, hockey, wielrennen en (rolstoel)basketbal. De clinics worden gegeven door professionele trainers.

Naast de clinics zijn er ook andere sportverenigingen uit de omgeving aanwezig. Zo kunnen de deelnemers ook kennismaken met overige sporten uit de buurt.

Wij vinden het onwijs leuk als de deelnemers toeschouwers meenemen. Denk aan vrienden, familie en begeleiders. Iedereen is welkom. In en rondom het stadion van FC Emmen worden er naast de clinics diverse gave side-events en entertainment georganiseerd.

Samen met Fonds Gehandicaptensport, FC Emmen, Stichting FC Emmen Naoberschap en NAM maken wij er een feestelijke FC Emmen Sportdag van.

Het programma:

10:00-11:00 uur: ontvangst en registratie

11:00-12:30 uur: 2 sportrondes á 20 minuten

12:30 – 13:15 uur: gezonde lunch voor de deelnemers

13:15 – 14:15 uur: 2 sportrondes á 20 minuten

14:15 – 14:45 uur: afsluiting met uitreiking medailles

Wil je meer informatie of ben je gelijk al zo enthousiast dat je je wil aanmelden? Dat kan via fcemmen.nl/sportdag. Heb je vragen? Stel ze dan gerust aan Ellen Taal, via ellen@fondsgehandicaptensport.nl

Kom in actie! Sporten is voor iedereen.