Doneer en krijg een boksclinic van Arnold Vanderlyde

dinsdag 7 april 2020

Arnold Vanderlyde is al jarenlang trouwe ambassadeur van Fonds Gehandicaptensport. En ook nu draag Arnold graag zijn steentje bij. Daarom heeft hij zijn eigen online collectebus geopend en voor iedereen die meer dan 100 euro doneert heeft hij een bijzondere beloning!

Zo zegt Arnold op de pagina van zijn online collectebus: "Als ambassadeur van Fonds Gehandicaptensport maak ik mij graag sterk voor alle sporters met een handicap. Vooral nu, omdat er door Corona niet gecollecteerd kan worden voor deze sporters. Daarom help ik graag een bokshandje mee met deze digitale collectebus. Iedereen die € 100 euro of meer doneert krijgt van mij, zolang de voorraad strekt, een gesigneerde bokshandschoen opgestuurd. Onder de € 100 donateurs zal ik ook nog een gezamenlijke boksclinic en motivatietraining verzorgen. Uiteraard na de Corona.

Ik doe dit allemaal omdat het zó belangrijk is dat sporters met een handicap kunnen blijven sporten. Mijn doel is om minimaal € 5.000 op te halen. Dat moeten we toch met z'n allen bij elkaar weten te boksen? Wie biedt?!!!"

Heb jij zin gekregen in een boksclinic van Arnold of wil je met een kleinere bijdrage alle sporters met een handicap een warm hart toe dragen? Doneer dan via de onderstaande button!