Churandy, Suzanne, Tim en Jetze tikken ‘m door op de radio

dinsdag 31 maart 2020

De online collecte Tik ’n Euro! van Fonds Gehandicaptensport wordt door een brede Oranje-selectie ondersteund. Topsporters als Churandy Martina, Suzanne Schulting, Tim Coronel en Jetze Plat roepen iedereen op om één euro in de digitale collectebus te tikken. Dat doen zij ook op de radio in een radiocommercial!

Vele nationale sporthelden kloppen deze week bij je aan om de gehandicaptensport te ondersteunen met een kleine bijdrage. Met één euro help je al enorm mee. Zeker als heel veel van je familieleden, vrienden of collega’s meedoen aan deze Tikkie-actie. Daarom roepen bekende topsporters op om naast het doneren het Tikkie vooral ook door te sturen.

Churandy Martina is zo’n supporter van alle sporters met een handicap. In een commercial die deze week op de radio is te horen zegt hij: “Ik was van plan om met een collectebus deze week een sprintje langs alle deuren te doen. Helaas kan dat nu niet. Maar we laten ze niet in de steek. Dus we doen het eventjes zo: Tik een euro! Met één euro help je al enorm mee!” De hele radiocommercial van Martina kun je via de button onderaan deze pagina beluisteren.

Ook Suzanne Schulting, Tim Coronel en Jetze Plat laten hun digitale collectebus op de radio rinkelen om de actie door te tikken. De commercial is te horen op alle Talpa-radiostations (Radio 538, SkyRadio, Veronica, Radio1 en Sublime) en QMusic. Ook al komen we dit jaar niet aan deur: onze collectanten kun je dus niet missen deze week!

Tik 'm aan op tikeeneuro.nl of open je eigen online collectebus!