Handige links

Boldermanege bedankt ParaPaard

maandag 5 augustus 2019

Op de Boldermanege te Sliedrecht rijden ongeveer 230 mensen met een beperking paard. De beperkingen zijn zeer divers, evenals de leeftijd van de ruiters en amazones. Er rijden mensen met een verstandelijke beperking, lichamelijke beperking of een meervoudige beperking. Daarnaast komen visuele of auditieve beperkingen onder de ruiters en amazones regelmatig voor. Voor al deze mensen biedt de Boldermanege de mogelijkheid om te kunnen genieten van het rijden op een pony of paard. De leeftijd varieert van een tweeling van 7 jaar, tot de oudste ruiter die dit jaar 79 is geworden!

Nieuwe sjabrakken van ParaPaard
Dit pony- en paardrijden wordt gedaan met diverse kostbare zadels. Om deze zadels te beschermen tegen zweet en vuil dat van de paarden afkomt, wordt er gebruik gemaakt van sjabrakken.

De oranje sjabrakken die in het verleden (2015) door ParaPaard gesponsord waren zijn zeer intensief gebruikt en inmiddels aan vervanging toe. Dit jaar heeft de Boldermanege dan ook opnieuw een aanvraag ingediend bij ParaPaard om de dekjes aan te kunnen schaffen. Aangezien de dekjes van Harry’s Horse goed bevallen zijn, heeft de manege weer voor hetzelfde merk gekozen. Na 4 jaar gebruiken en heel regelmatig wassen beginnen ze nu pas te slijten, ze zijn dus ook erg duurzaam en van goede kwaliteit! Voor de nieuwe sjabrakken is er gekozen voor een aqua blauwe kleur, waarop veel positieve reacties zijn gekomen.

De komende jaren zullen de zadels van de Boldermanege weer goed beschermd zijn en ziet het er erg mooi uit onder de zadels. Daarom willen zij ParaPaard hartelijk bedanken voor deze sponsoring.