0058 20191029 Fonds Gehandicaptensport 058 49997

Benefietdiner voor de Gehandicaptensport

dinsdag 15 november 2022

We gaan het gewoon doen! Ons jaarlijkse benefietdiner voor de Gehandicaptensport op dinsdagavond 15 november live in het Louwman Museum. Een nieuwe datum in het jasje van vorig jaar: De Kracht van Meedoen.

De Kracht van Meedoen
Sport moet eerlijk zijn voor iedereen en zeker voor mensen met een beperking. Sport zou zelfs de normaalste zaak van de wereld moeten zijn voor deze groep. Maar helaas is het dat nog steeds niet. Daarom staat deze avond helemaal in het teken van de sport, waarin iedereen een winnaar is. Gewoon door te doen. Er zijn geen handicaps, beperkingen of onmogelijkheden. We focussen deze avond op wat er wél kan en wat het iedereen brengt. Want door alleen al aan een sport mee te doen ben je een winnaar. En hoe meer mensen dit gaan doen hoe beter. Daardoor ontstaan er de mooiste momenten van plezier, vriendschap en vertrouwen. Het gevoel van geluk en de moed je grenzen te verleggen. Het brengt iedereen verder, elke dag weer.

Het belooft een mooie avond te worden met een spectaculaire opening, topentertainment, voldoende ruimte tot netwerken en een Culinair diner. Tijdens deze avond zullen er ook verrassende veilingitems onder de hamer worden gebracht.

Kom in actie! Sporten is voor iedereen.