Ons nieuws

Meer nieuws

Jan Knaap versterkt Team Fonds Gehandicaptensport

Jan Knaap verrijkt per 1 maart 2020 het kernteam van Fonds Gehandicaptensport als manager partnerships en wordt daarmee verantwoordelijk voor business development, zakelijke- en particuliere relaties.

Prachtig bedrag vanuit de VriendenLoterij!

Fonds Gehandicaptensport heeft op donderdagavond 6 februari een prachtige cheque van de VriendenLoterij in ontvangst mogen nemen. Met het bedrag van € 832.388,- zet het Fonds zich in om sport voor iedereen met een handicap structureel en dicht bij mogelijk te maken.

Senior Medewerker Communicatie (m/v)

Binnen het team van Fonds Gehandicaptensport is er per direct ruimte voor een ervaren en enthousiaste senior medewerker communicatie.

Healthy Fest en Fonds Gehandicaptensport gaan samenwerking aan

Wat is er mooier dan sporters die zich inzetten voor andere sporters? Healthy Fest en Fonds Gehandicaptensport gaan daarom een samenwerking aan om zich in te zetten voor de 1,7 miljoen mensen in Nederland met een handicap.

23 kinderen met beperking openen EK-Kwalificatiewedstrijd in GelreDome

Vanavond mochten voor het eerst in de geschiedenis 23 jonge G-voetballers aan de hand van de OranjeLeeuwinnen mee het veld op om samen de EK-kwalificatiewedstrijd Nederland - Slovenië te openen.

Benefietdiner voor de Gehandicaptensport wederom een groot succes!

​Op dinsdagavond 29 oktober vond in de Johan Cruijff ArenA de 13e​ editie van het Benefietdiner voor de Gehandicaptensport plaats. Het thema van het Benefietdiner was dit jaar ‘VictorioUS’. Een avond waarbij het euforische gevoel van onoverwinnelijkheid werd gevierd.