Nu doneren
<- terug naar overzicht

Fonds Gehandicaptensport met Goudkoorts officieel partner Masters of LXRY 2017

Fonds Gehandicaptensport en stichting Goudkoorts zijn dit jaar samen aanwezig met een fototentoonstelling tijdens de Masters of LXRY beurs in de RAI Amsterdam. Een editie die dit jaar in het teken staat van ‘Design’. De beurs brengt daarmee een ode aan het Nederlands designtalent en biedt bezoekers daarmee een unieke inkijk in de Nederlandse kunst, architectuur, mode en industrieel ontwerp.

Op uitnodiging van directeur Yves Gijrath van Masters of LXRY zijn beide partijen een officieel partnership aangegaan voor de Masters of LXRY 2017. Fonds Gehandicaptensport is erkentelijk en trots dat het deze kans krijgt en een onderdeel uit mag maken van de beurs.

Masters of LXRY

Masters of LXRY maakt haar naam als Europa’s grootste premium lifestyle event méér dan waar. Hier vind je de meest gevestigde merken en bedrijven uit de luxe-industrie onder één dak. Vijf dagen lang. Een ‘luxestad’ wordt het wel genoemd. En dat is het ook. Een pop-up luxestad. Gebouwd op de pijlers kwaliteit, ambacht  en uniciteit. In vijf hallen verdeeld over een recordoppervlakte van bijna 40.000 vierkante meter kom je dit jaar alles tegen wat een stad een stad maakt: hele huizen, restaurants, galeries, tuinen, unieke juwelen en horloges,  zwembaden, auto’s, boten, pleinen, markten, theaters en mensen. Kijk voor meer informatie over de beurs op: https://lxry.nl/.

De beurs vindt plaats van donderdag 7 december t/m maandag 11 december. Tickets zijn te koop via: https://lxry.nl/masters-of-lxry/tickets/.

Goudkoorts

Fonds Gehandicaptensport werkt samen met fotografen Monique Velzeboer en John de Koning om fototentoonstelling ‘Goudkoorts’ een platform te geven. Met deze tentoonstelling worden sport en cultuur samengebracht door het portretteren van valide en invalide (top)sporters die een uitzonderlijke prestatie hebben behaald. De opbrengst van de verkoop van boeken, fotoprints en de verhuur van de foto’s komt ten goede van sporters met een handicap.