Nu doneren
<- terug naar overzicht

Happy Bodies steunt Fonds Gehandicaptensport, Jeugdsportfonds Haarlem & KWF Kankerbestrijding

Afgelopen zaterdag 16 september heeft Jibbe de Goede namens Happy Bodies aan drie goede doelen cheques, met een totale waarde van 5.900 euro, overhandigd. 

De leden van Happy Bodies Heemstede en Overveen mochten zelf kiezen naar welk, vooraf geselecteerd, goede doel hun bijdrage zou gaan. De keuze bestond uit Fonds Gehandicaptensport, KWF Kankerbestrijding en Jeugdsportfonds Haarlem. Alle goede doelen hebben een zeer sterke relatie met de corebusiness van Happy Bodies. Om vitaal te blijven of (weer) worden is bewegen en spiertraining essentieel, met name voor de jeugd en mensen van 35 jaar en ouder.
Jibbe de Goede, directeur van lifestyleclubs Happy Bodies, is trots op deze actie,die door de leden zeer op prijs werd gesteld. De Goede "Niet iedereen heeft dezelfde mogelijkheden om te bewegen of aan zijn of haar gezondheid te werken. Dat Happy Bodies samen met haar leden hier een steentje aan bij kunnen dragen, geeft een goed gevoel.”
Namens de goede doelen namen Chantal Molenkamp, voormalig paralympisch zwemster en ambassadeur van Fonds Gehandicaptensport, Miranda Jellinghaus van KWF en oud-olympisch schaatskampioen en ambassadeur van Jeugdsportfonds Haarlem Yvonne van Gennip, de cheques bij de vestiging van Happy Bodies in Overveen in ontvangst. Miranda Jellinghaus sprak tijdens de uitreiking, mede namens de andere goede doelen, een dankwoord uit: “Deze maatschappelijke actie die Happy Bodies heeft geïnitieerd is zeer welkom voor ons als goede doelen, maar is ook zeer belangrijk voor het bewustzijn dat bewegen voor iedereen, jong en oud, belangrijk is voor een gezonder leven.”