Nu doneren
<- terug naar overzicht

Grote opkomst bij G-Veldvoetbaltoernooi in Best

Op sportpark ‘De Leemkuilen’ van Best Vooruit werd een G-Veldvoetbaltoernooi georganiseerd voor alle G-teams uit Brabant. De dag begon met een officiele opening door de burgemeester van Best waarbij alle spelers mooi in vol ornaat opgesteld stonden op het hoofdveld. De spanning was van de gezichten af te lezen, vele spelers waren al weken bezig met dit toernooi.

32 teams vanuit heel Brabant waren toegestroomd om mee te doen aan de wedstrijden. Er werd zoveel mogelijk op sterkte gespeeld. Natuurlijk werd er gevoetbald om te winnen maar dit gebeurde sportief en met veel plezier. De toeschouwers konden dan ook genieten van technische hoogstandjes, prima doelpunten en de mooie reddingen van de doelmannen. Naast de voetbalwedstrijden was er ook nog een wedstrijd om de penaltybokaal. Het moet gezegd worden, maar Luuk de Jong (PSV) kan nog veel leren van deze spelers. Twee keepers van Best Vooruit probeerden deze penalty’s te stoppen maar waren vaak kansloos.

Het blaaskapel uit Best ‘Toeternietoe’ zorgden voor muzikale gezelligheid en de prijzen werden uitgereikt door een wethouder uit Best. De prijzen werden met veel plezier en enthousiasme in ontvangst genomen.

Mede dankzij sponsoring van Fonds Gehandicaptensport kan gesproken worden van een zeer geslaagd toernooi.