Nu doneren
<- terug naar overzicht

G-zaalvoetbaltoernooi

Verslag van de vereniging: 

Sportinstuif de Liemers: op zaterdag 24 september hadden wij ons jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi. Het was de 26e keer.

Vanaf half tien kwamen de deelnemers en hun begeleiders binnen en maakten zich klaar voor de dag.  De aftrap was om 10 uur en er werd meteen al fanatiek gevoetbald. Er waren 8 ploegen, Rees en Vitree kwamen met 2 ploegen. Er was een lunch, mede mogelijk gemaakt door de beheerder van “de Muizenberg”, patat met een broodje kroket. Dit ging er met smaak in! Na de lunch werd er weer gevoetbald, zoals al de hele dag onder leiding van de 2 scheidsrechters Sieb Staal en Johnny Pleiter, die weer de hele dag genoten, met name van de sportiviteit!

Nadat het schema was afgewerkt, bleek, dat er een paar ploegen gelijke aantal punten hadden. Dus moesten er penalty’s genomen worden. Ook dit verliep goed en er kwam een lijst met winnaars uit. Het bleek, al in de loop van de dag, dat onze eigen ploeg op de laatste plaats eindigde.

Daarboven Groot Schuilenburg, Vitree2, Spindo, Vitree1. Op de derde plek stond De Ziep en onze Duitse vrienden bezetten de eerste en tweede plek, Rees1 werd 2e en Rees 1 Eerste.

De prijzen werden uitgereikt door Dinie, die ook alle mensen bedankte die deze dag mogelijk hadden gemaakt. Frank Hunting en Bertus Heijmen worden hier met name genoemd, zij hadden het meeste werk gedaan voor deze geslaagde dag.