Nu doneren
<- terug naar overzicht

Hello You

Naam organisatie: Hello You
Project: aanschaf sportrolstoel
Datum: begin 2016
Doel en resultaat: Dankzij de bijdrage van Fonds Gehandicaptensport aan badmintonvereniging Hello You uit  Made kunnen mensen met een lichamelijke handicap kennismaken met de badmintonsport. In korte tijd is de groep hierdoor gegroeid naar 10 personen. Zij maken veelvuldig gebruik van de sportrolstoel.

Verslag van de vereniging:
Hello you is de organisatie die het subsidiebedrag heeft ontvangen. Hello you is een badmintonvereniging voor mensen met een lichamelijke handicap in een rolstoel. Door de ontvangen subsidie heeft de groep een extra rolstoel kunnen aanschaffen waardoor mensen die in de rolstoel zitten mee kunnen spelen met de vereniging en de kans hebben om te kijken of deze sport voor hen wat is.
Deze aanschaf heeft de groep binnen korte tijd laten groeien naar 10 leden.  De sportzaal die Hello you gebruikt is de Amerhal te Made. Deze groep traint elke vrijdagmiddag van 13.30 tot 15.00 onder leiding van een trainer.  Aansluitend wordt er door de hele groep koffie gedronken. Zeker het sociale samenzijn na de training is van groot belang voor deze groep.
Hello You dankt Fonds Gehandicaptensport heel hartelijk voor de bijdrage!

De bijgevoegde foto is van de club met wethouder Harry Bakker.