Nu doneren
<- terug naar overzicht

Sport Fryslan

Naam organisatie: Sport Fryslan
Project: 4 tegen 4 g-voetbaltoernooi
Lokatie: Heerenveen
Datum: 6 februari 2016
Doel en resultaat: Jaarlijks organiseert Sport Fryslan het 4 tegen 4 g-voetbaltoernooi. Honderden sporters met een handicap van verschillende scholen en woonvormen doen hier aan mee, dankzij de bijdrage van Fonds Gehandicaptensport

Verslag van de vereniging:
Zaterdag 6 februari 2016 organiseerde Sport Fryslân voor de 22ste keer het G-voetbaltoernooi 4 tegen 4 in Heerenveen. Er deden bijna 60 Friese teams mee, ruim 300 mensen met een handicap vanuit scholen voor speciaal onderwijs, woonvormen en dagbesteding.

Het was een spannende en sportieve dag. Voor veel deelnemers was dit toernooi een ideale kennismaking met voetbal als wedstrijdsport. Samen met de enthousiaste werkgroep van Sport Fryslân, ruim 100 vrijwilligers (scheidsrechters, spelbegeleiders, keepers, teambegeleiders en EHBSO) en 300 toeschouwers, hebben de deelnemers genoten. Met veel plezier streden ze om de prijzen in de poules 4 tegen 4 en 7 tegen 7.  
Dit G-voetbaltoernooi 4 tegen 4 wordt mede mogelijk gemaakt door o.a. Fonds Gehandicaptensport, hartelijk dank daarvoor!