Nu doneren
<- terug naar overzicht

MVC '19

Naam organisatie: MVC '19
Project: g-voetbaltoernooi
Lokatie: Maasbree
Datum: 30 augustus 2015

Doel en resultaat:
Het doel van deze vereniging is o.a. het aanbieden van voetbal voor mensen met een verstandelijke handicap. De afdeling g-voetbal bestaat inmiddels 20 jaar. De spelers komen uit de regio Maasbree, Limburg. Dit jaar viert deze vereniging het 20 jarige bestaan. Het aantal voetballers staat op 31 personen en zij spelen de KNVB competitie op het laagste niveau.

Verslag G-Voetbaltoernooi

Dit jaar was het voor de 10 maal dat het g-voetbaltoernooi werd georganiseerd. Er deden maar liefst 16 teams (ruim 260 deelnemers) meen dit jaar.De teams van MVC’19 (3 teams), Venlosche Boys, Wittenhorst, Venray, RKMSV, Heijen, Minor, Vitesse, Heythuysen, NWC, TSC/Irene, SHH, SVEB, en Olympia, maakten er weer een zeer geslaagd voetbalfeest van.

De opening werd verricht door de wedhouder van sportzaken van de gemeente Peel en Maas. Tevens waren aanwezig de heer Jan Gubbels namens het Fonds Gehandicaptensport. Leden van het hoofdbestuur van MVC’19, en oud voorzitter de heer Boots. Na het voorstellen van de teams en de indeling van de poule kon na het spelen van het Limburgs volkslied de bal gaan rollen. Onze teams speelde in een “jubileum T shirt” wat extra voor deze dag gemaakt was. En als verassing kregen ze het shirt na afloop mee naar huis.
Er werd met veel enthousiasme gespeeld en bij alle gescoorde doelpunten leek het wel of we in een vol stadion zaten. De ene goal was nog mooier dan de andere en werd door de voetballers met gejuich begroet.Nadat iedereen een lekkere douche had genomen werden de prijzen uitgereikt door Gerold Vereijken en Jac Gubbels, Alle teams kregen dezelfde beker uitgereikt. Tevens kregen alle deelnemers en vrijwilligers als aandenken een koffiemok met het logo van onze club. 
Een speciaal woord van dank aan onze sponsors die het weer mogelijk maakten om deze, voor onze voetballers fantastische voetbal dag te kunnen organiseren.

Al met al een schitterend voetbaltoernooi 2015!
 

Jac Gubbels
Coördinator

G-voetbal MVC’19 Maasbree.