Nu doneren
<- terug naar overzicht

Bowlingtoernooi Stichting Sportbelang Gehandicapten

Naam organisatie: Sportbelang Gehandicapten SGK (SGK)
Project: bowlingtoernooi
Lokatie: Den Haag (Zuid-Holland)
Datum: 8 november 2014

Doel en resultaat: Fonds Gehandicaptensport heeft een bijdrage gegeven aan het jaarlijkse bowlingevenement om ervoor te zorgen dat rond de vijftig mensen met een verstandelijke handicap konden genieten van een sportieve dag. Uiteindelijk hebben 53 mensen een onvergetelijke dag gehad. SGK collecteert al jarenlang actief voor Fonds Gehandicaptensport.

Verslag van de vereniging: Op zaterdag 8 november jl werd het jaarlijkse SGK bowlingevenement georganiseerd. In de weken voorafgaande aan het evenement konden de sporters op zaterdag oefenen om op deze dag voor de prijzen te gaan. 53 mensen met een verstandelijke handicap gingen deze middag met elkaar de sportieve strijd aan. Uiteindelijk werden 3 dames en 3 heren verguld met een beker.  De overige sporters gingen tevreden met een medaille om de nek naar huis.
Met dank aan Fonds Gehandicaptensport die dit evenement financieel mogelijk heeft gemaakt en ook dank aan de vrijwilligers die de sporters met hun enthousiasme een geweldige middag hebben bezorgd.