Nu doneren
<- terug naar overzicht

Sportinstuif Litac

SPORTINSTUIF VOOR MENSEN MET EN ZONDER BEPERKING

Op zaterdag 29 maart 2014 was het dan zover. In samenwerking met het uitbureau van Stichting de Lichtenvoorde, de tafeltennisvereniging de Toekomst, de tennisvereniging Beltrum en de badmintonvereniging uit Lichtenvoorde werd er  bij Tafeltennis en Dynamictennisvereniging Litac een  grote sportinstuif voor mensen met en zonder beperking georganiseerd.

Alle deelnemers konden, onder begeleiding, naar hartelust (schuif) tafeltennissen, dynamictennissen, badmintonnen en tennissen. Alle 23 deelnemers genoten volop van het spelen. Ze mochten alle sporten uitproberen. Daar werd dan ook goed gebruik van gemaakt. Samen met begeleiders en een grote groep vrijwilligers werd er tussen 10.00 uur en 12.30 uur volop gesport. Na afloop kregen alle deelnemers een Goodie back met hierin een attentie en informatie, mee naar huis.

Veel stralende en blije gezichten verlieten rond 13.00 uur de Multifunctionele Sportaccomdatie van tafeltennis en Dynamictennisvereniging Litac. We kijken met z’n allen terug op een prachtige dag, die mede mogelijk werd gemaakt door subsidieverlening door het Fonds Gehandicaptensport!!

Allemaal hartelijk dank voor de medewerking!!

 

 Hieronder kunt u lezen welke aandacht de lokale media aan het Sportinsuif gaven:

 

Mediaberichten en vermelding FGS

Artikel 1

Artikel 2

Artikel 3