Nu doneren
<- terug naar overzicht

RVV Neptunus Schiebroek

G-team wint eigen Hyundai-toernooi

 

Het tweede Hyundai G-toernooi is niet alleen geslaagd door de blijheid van de deelnemers, maar ook door de zon, de aangename temperatuur en de zes druppels regen die net op tijd heel even verkoeling brachten.

Extra glans was er voor het G-team van Neptunus-Schiebroek dat bij de senioren de winnaar werd met twee overwinningen en een gelijk spel. ‘Voor wie is dat feestje’, zongen de mannen nadat televisiecommentator Johan Derksen de Big Trophy had uitgereikt.

Hyundai’s Mike Belifante, die met groot genoegen het dankbare spektakel gedurende de hele dag had aanschouwd, toverde ook voor Derksen nog een cadeau te voorschijn. Geen sigaren, want daar grossiert hij in, maar een bos bloemen voor zijn vrouw, omdat Mike zich niet kon voorstellen dat Johan dat af en toe wel eens uit zichzelf doet. Daarna moest de pr-man van Hyundai hals over kop richting Schiphol op weg naar Brazilië, omdat het autobedrijf ook nog eens official partner is van de FIFA (WK). Derksen moest daarna honderd keer op de foto.

Het succes van het grote tweede G-toernooi aan de Hazelaarweg danken we bovendien aan onze clubmensen Dion Wevers en Wilko Poulie die de organisatie in handen namen, verder uit onze selectie een keur aan scheidsrechters, teambegeleiders en penaltystoppers, niet te vergeten Arjan van ’t Land, Hans van Deelen, Hans Teijn, Dave Bierhuizen, Marc van der Steeg, en zeker niet de aanzienlijke groep aan barmedewerkers (die daardoor niet van het mooie weer en de prestaties konden genieten), Remco’s lunchpakkettensamenstellers, de enige echte ijscoman uit Schiebroek en het gasttrio in de rookvrije ruimte (tot Derksen kwam).

Ze deden het allemaal, net als Hyundai, de leiders van alle teams, onze windhondenburen, De Dirk Kuyt Foundation, Stichting Verhagen, Fonds Gehandicapten Sport en Rotterdam Sportsupport, teneinde bijna tweehonderd dankbare deelnemers op een topdag te trakteren.