Nu doneren
<- terug naar overzicht

Showdownvereniging Tilburg

 

Showdownvereniging Tilburg bestaat 25 jaar in 2014 en houdt zich bezig met het promoten en creëren van sport voor mensen met en zonder visuele handicap.

Voor de 21e keer werd op 15 en 16 september het tweedaags showdowntoernooi voor blinden en slechtzienden georganiseerd. Ongeveer 80 deelnemers uit binnen en buitenland hebben geparticipeerd aan dit evenement, dat dankzij de steun van Fonds Gehandicaptensport mede mogelijk werd gemaakt.

 

Hieronder het verslag van de verenging zelf;

Nogmaals onze hartelijke dank voor de realisatie van het Kruikentoernooi 2014. Het was een groot succes.
Hieronder enkele reacties:

 

Harm (scheidsrechter):
“Wat een heerlijk weekend hebben wij gehad. Gezellig en heel ontspannen. De lange wachttijd tussen ronde 1 en 2 is iedereen weer vergeten. Ondanks de problemen waar ik mee te kampen heb, heb ik mij toch redelijk kunnen ontspannen. Nogmaals mijn hartelijke dank.”

Ieke (begeleidster):
“Wij, vereniging Leiden/Piet, Mark, Annelies en ikzelf, willen jullie
bedanken voor de gastvrijheid en het geweldige toernooi. In één woord:
super. Goed georganiseerd hoor! Dik compliment voor jullie. Wij hebben het alle vier erg naar ons zin gehad afgelopen weekend.”

rini (scheidsrechter):
“Ik wil jullie als organisatie hartelijk danken voor ten eerste de spontaniteit tijdens de spoed lessen en daarnaast komt dan Zaterdag en Zondag , voortreffelijk georganiseerd en ik onder de indruk was, van de snelheid van het balletje over de tafel en de reactie van de spelers, daarbij ook het verzorgen van de inwendige mens was voortreffelijk ,super zelfs,dus als jullie in de toekomst nog eens een scheidsrechter nodig hebben je weet mij te vinden.”

Bob (secretaris vereniging Nieuwegein):
“Bij deze wil ik jou en de organisatie van het Kruikentoernooi namens onze vereniging heel hartelijk bedanken voor dit evenement. Het was heel
gezellig, goed verzorgd en ook geslaagd toernooi. Wij vonden het allemaal heel leuk en gezellig.”

Daniël (speler):
“Nu op weg terug naar huis in de trein geniet ik na van het warme bad dat jullie als organisatie van het Kruikentoernooi ons hebben gegeven. Mijn complimenten en dank voor iedereen die de afgelopen dagen mogelijk heeft gemaakt. Jullie kunnen trots terugkijken op een mooi en succesvol evenement. Op naar de volgende 25 jaar vol sportiviteit, gezelligheid en traditie. Helemaal top.”

Ton (scheidsrechter):
“Het was mij een waar genoegen om dit weekend mee te kunnen maken.
In eerste instantie keek ik er tegen op om in zo'n kort tijdsbestek de regels onder de knie te krijgen. Zoals gememoreerd kwamen we in een warm bad terecht van zowel spelers, organisatie en diverse andere vrijwilligers.
Ik kijk terug op een leuk maar vermoeiend weekend.”

Eddy (speler):
“Knap hoor wat jullie  allemaal gepresteerd hebben om het ieders naar wens te laten verlopen. Jullie mogen terugkijken naar een super geslaagd weekend .”

Gert (speler en artiest op de feestavond):
“Het was zaterdagavond zeer leuk. Tof dat ik kennis kon maken met Dik en
dat we zelfs samen nog een aantal liedjes konden spelen. Eddy, bedankt
voor deze tip en wat mij betreft is dit zeker voor herhaling vatbaar.”