CT3 A1648

KPN Voetbalvriendendag

Wij organiseren samen met KPN de tweede editie van de KPN Voetbalvriendendag. Dit evenement vindt plaats op zondag 28 augustus 2022 op een super unieke locatie, namelijk de KNVB Campus in Zeist. Dit is dé trainingslocatie van het Nederlands elftal. Voetbalhelden en vrijwilligers zetten zich op deze dag in om mensen met een handicap en hun familie/vrienden een onvergetelijke dag te bezorgen dat geheel in het teken staat van voetbal.

De KPN Voetbalvriendendag is voor iedereen toegankelijk, ongeacht handicap, ervaring en leeftijd. Tussen 10.00 en 15.00 uur ben je van harte welkom op de KNVB Campus. Je mag vijf uur lang genieten van alle (voetbal)activiteiten, maar het is ook mogelijk dat je één of meerdere uren aanwezig bent.

Activiteiten op de KNVB Campus
De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft een groot voetbalspektakel te worden. Naast voetballen en trainen als een echte Oranje International kunnen de voetbalvrienden ook deelnemen aan een rondleiding, scheidsrechtersclinic en KNVB voetbalquiz. Of maak kennis met blinden- en framevoetbal, bezoek de E-room, neem een kijkje in de spelersbus van oranje en stel vragen tijdens de Q&A met een bekende voetballer. Ben je even toe aan iets anders? Laat je dan schminken, ga van de stormbaan, of duik in de photobooth voor een mooie herinnering. Alles is mogelijk op deze unieke sportdag!

Programma:

  • Datum: Zondag 28 augustus
  • Tijden: 10:00 - 15:00u met om 12:00u de grote opening
  • Locatie: KNVB Campus, Zeist

Dit wil je niet missen! Meld je nu aan via het inschrijfformulier (oranje button).

De KPN voetbalvriendendag is een unieke voetbalbeleving voor mensen met een handicap én hun vrienden en wordt georganiseerd door Fonds Gehandicaptensport in samenwerking met 1% FairShare partner KPN.

Kom in actie! Sporten is voor iedereen.