Nu doneren

hoofdfoto

KPN Schaatsvriendendag - Ervaringen

Fonds Gehandicaptensport organiseert de Schaatsvriendendag samen met haar partners om iedereen, ongeacht de handicap, te laten genieten van verschillende takken van de schaatssport en te laten ervaren wat de sport voor hen kan betekenen. 

Doel is ook het organiseren van een een feestelijke dag met veel plezier voor alle deelnemers, familie en vrienden. Gelukkig krijgen wij ook steeds teruggekoppeld van de deelnemers dat zij de schaatsvriendendag positief ervaren. Daar doen we het tenslotte voor! Onderstaand een paar reacties die wij ontvangen hebben:

Anita Jansen:
“We zijn zojuist weer thuis gekomen, na werkelijk een fantastische dag! De kinderen (en wij als ouders ook) hebben genoten!

Het leven van twee van onze kinderen wordt gekenmerkt door ziekte en fysieke beperkingen, maar op de KPN Schaatsvriendendag zijn er geen beperkingen, maar alleen maar mogelijkheden. Dat dit mogelijk wordt gemaakt, en dat er zoveel (vriendelijke) mensen aan mee werken om dit te realiseren, doet zo goed!

Aan iedereen die aan deze dag heeft meegewerkt, onze oprechte en hartelijke dank!”

Véronique van der Schans:
“Het was een topdag! Namens de hele familie hartelijk dank voor deze enorme verwennerij! We zijn compleet in de watten gelegd, niet te geloven. En wij vonden de KPN muts ook zo’n leukerd!

Heel tof dat we voor onze dochter een helm konden lenen, geen overbodige luxe! We hebben 3 km lekker kunnen door schaatsen, hoe heerlijk was dat! Aangezien er familie mee mocht konden we de  ‘oppasbeurtjes’ afwisselen met voluit schaatsen. Iedereen was blij aan het sporten!  Inmiddels kennen we best wat leuke sporters met een handicap die er ook met hun familie waren. Zo gezellig! Hulde dus aan de organisatie en de sponsoren. Het wordt door ons allemaal echt zeer gewaardeerd.”

Sandra Janssen:
“Gisteren zijn we voor het eerst bij de vriendenschaatsdag geweest. Wat is het goed geregeld, we hebben een top dag gehad! Iedereen heeft ontzettend genoten. Dank jullie wel hiervoor!”