Online Collecteweek Toolkit

Wat ontzettend hartverwarmend dat u ook in deze tijd als één team achter de sporters met een handicap staat. Wij zijn u ontzettend dankbaar voor uw inzet, tijd en energie. Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van de middelen die u kunt gebruiken om van uw campagne of online collecte een daverend succes te maken.

Algemene informatie over de online collecteweek

Ieder jaar gaan er 9.000 trouwe ambassadeurs de straat op om te collecteren, maar dat is nu even niet mogelijk en daarom gaan we dit jaar online bij iedereen langs. Want we laten de sporters met een handicap niet in de steek.

Samen met topsporters zoals Churandy Martina, Tess Wester en Sjinkie Knegt hebben we een plan gemaakt om niet fysiek maar online “langs te komen”. Het idee is simpel: “Tik 'n Euro en Tik ‘m Door”. Vanaf zondag 29 maart zullen zij hun fans met een krachtige “boks” online vragen om “Éen Euro te tikken”.


Hoe kan ik online in actie komen?

Er zijn twee verschillende manieren om in actie te komen. Zo kunt u heel eenvoudig een tikkie-link naar uw vrienden sturen of op social media plaatsen, maar u kunt uiteraard ook uw eigen online collectebus openen.

Meer informatie over het aanmaken van een online collectebus kunt u hieronder vinden.

Collecteert u voor een club of vereniging met gehandicaptensport? Zet de NAAM van de vereniging dan in de digitale collectebus. Dan krijgt de vereniging 50% van de opbrengst teruggestort.

Hoe maak ik ook de perfecte online collecte-boks?

Wij begrijpen dat u natuurlijk online net zo wil stralen als Churandy, Suzanne en Sjinkie, daarom hebben we hieronder een paar korte tips voor de perfecte online collecte-boks. Zeker weten dat jouw vrienden en familie hem aantikken. ;)

  • Maak van je hand een vuist;
  • En doe alsof je een denkbeeldige collectebus in je hand hebt;
  • Je vingers staan nu verticaal in plaats van horizontaal.

Laat je hieronder inspireren!


Plaatje & Praatje voor uw socials

Wij willen u graag zoveel mogelijk ontzorgen en daarom hebben wij alvast alle plaatjes en praatjes voor uw online kanalen klaargezet. Deze kunt u via de onderstaande buttons downloaden. De praatjes dienen ter inspiratie en kunt u personaliseren, de plaatjes mogen rechtenvrij gebruikt worden.

Vragen?

Heeft u nog vragen? Dan kunt u afhankelijk van uw functie contact opnemen met de onderstaande personen:

  • Collectanten, verenigingen, particulieren: info@collectebureau.nl
  • Zakelijke Partnerships: Jan@fondsgehandicaptensport.nl
  • Pers en Media: Monica@fondsgehandicaptensport.nl