Nu doneren

hoofdfoto

Nationaal G-voetbalplan - Starten met G-voetbal

G-voetbal kan het aanbod op je vereniging verrijken en het geeft de vereniging extra kleur door dat je een nieuwe doelgroep opneemt in het leden bestand. Er komen hierbij bepaalde vraagstukken aanbod: Welke impact heeft het op de vereniging en voor het vrijwillige kader? Moet de accommodatie worden aangepast? Hoe krijgt de vereniging een volwaardig G-team? Waar worden de potentiële G-voetballers geworven? Hier vind je een eenvoudig stappenplan om te kijken of jouw vereniging klaar is voor aangepast sporten en –voetbal. 

Meer informatie over het starten met gehandicaptensportaanbod en het uitgebreide stappenplan vind je op de website van onze partner Uniek Sporten.

Kijk voor voetbaltechnische informatie op www.knvb.nl. Je kunt ook per mail contact opnemen met g-voetbal@knvb.nl als je voornemens bent te starten met G-voetbal.  

Heeft jouw vereniging financiële steun nodig bij het opstarten van een G-team? Kijk dan hier of jouw vereniging in aanmerking komt voor een ING start- of stimuleringssubsidie. Heb je hier nog vragen over? Dan kun je contact opnemen met ons via g-voetbal@fondsgehandicaptensport.nl