Nu doneren

hoofdfoto

Gala - Home

Op dinsdagavond 28 november is de Amsterdam ArenA de locatie voor een unieke 11e editie van het Nationaal Gala voor de Gehandicaptensport. Een exclusief gala vol sportieve, muzikale en culinaire bijzonderheden.

Interessante gasten uit de politiek, media, het bedrijfsleven en natuurlijk sport nemen je mee door aangrijpende en memorabele sportmomenten van het afgelopen jaar waarbij we met elkaar stil zullen staan bij de unieke verhalen van sporters met een handicap. Onze helden uit de breedtesport, de finalisten, presenteren zich voor Sporttalent van het jaar 2017. Stuk voor stuk unieke mensen, met unieke verhalen en unieke prestaties.

Deze mooie avond is gevuld met uniek top entertainment; o.a. de leukste rapper van Nederland Ali B. Cabaretier- en presentatieduo Peter Heerschop en Viggo Waas zullen op eigen wijze de presentatie van het gala doen. De culinaire invulling wordt verzorgd door Maître Frédéric onder leiding van Ron Blaauw en zijn brigade. Samen zullen ze ons betoveren met exclusieve creaties. Uiteraard kunt u deze avond bieden op allerlei verrassende en spraakmakende veilingitems. De charmante veilingmeester Sophie van veilinghuis Christie’s heeft genoeg ijzers in het vuur om samen met jou een mooie opbrengst te garanderen.

We hopen je te mogen ontmoeten op 28 november! Wees snel, er is een beperkt aantal tafels.

 

De volgende partners hebben zich al aangemeld voor het gala van 2017:

ABN AMRO, Amsterdam ArenA, Coaches Betaald Voetbal, Coca-Cola, De Wit Invest, Delta Lloyd, Gehandicaptensport Nederland, GX Software, Huawei, Huis voor Energie, ING, Kindred, KNLTB, KPN, Life & Mobility, Maitre Frederic, Medux, More To, Nederlandse Loterij, NOC*NSF, RAI Amsterdam, Rabobank Amsterdam, Rijsterborgh, SailWise, SportVibes, Sunrise Medical, Triple Double, Univé, Voetbal International, VriendenLoterij, Ziggo.