Nu doneren

hoofdfoto

Gala - Home

Gisteravond, 28 november, vond alweer het 11e Nationale Gala voor de Gehandicaptensport plaats in de Johan Cruiff ArenA te Amsterdam. We kijken terug op een unieke avond vol sportieve, culinaire en muzikale hoogtepunten. Met elkaar hebben we het waanzinnige bedrag van €351.315,- opgehaald waarmee we enorm veel sporters met een handicap kunnen ondersteunen. We willen alle gasten danken voor hun aanwezigheid en hopen dat zij terugkijken op een bijzondere avond. We willen al onze suppliers hartelijk danken voor het mede mogelijk maken van het Nationaal Gala voor de Gehandicaptensport 2017. Als één team staan wij achter sporters met een handicap!

De foto’s van het Nationaal Gala voor de Gehandicaptensport 2017 kunt u hier bekijken. 

 

Heeft u tijdens het gala één of meerdere loten gekocht? Bekijk dan hieronder of u één van de gelukkige winnaars bent. De winnaar van de hoofdprijs krijgt een persoonlijk bericht.

Tweede prijs - Goudkoorts portret Jetze Plat: de heer De Wit (De Wit Invest)
 
 
Derde prijs - Stedentrip naar Europese (hoofd)stad: de heer R. Ploum (Life & Mobility) & de heer T. Bogerd (Sunrise Medical)
 
 
Vierde prijs - Weekendhuur sportwagen uit Hertz Dream Collection: de heer Tomassen (Huis voor Energie) en de heer E.R. Rijsterborgh