Nu doneren

hoofdfoto

Gala - Home

Op dinsdagavond 8 november was de Amsterdam ArenA de locatie voor een extra feestelijke versie van het Nationaal Gala voor de Gehandicaptensport. Een gala vol oplaaiend vuur, passie en energie: Vuur&Vlam. We zijn trots te vermelden dat wij tijdens deze uitverkochte avond een record bedrag van €471.000,- (netto) hebben opgehaald. Weer een stap dichterbij ons doel: sport voor mensen met een handicap structureel mogelijk maken!

Na alweer de 10e editie van het Nationaal Gala van de gehandicaptensport, kijken wij terug op een hele succesvolle avond! Dione de Graaff heeft iedereen meegevoerd langs bijzondere, zinnenprikkelende ervaringen en hoogtepunten! Het was een avond vol inspiratie, prachtige verhalen en warme momenten. Wij willen alle gasten bedanken voor hun aanwezigheid.

Nederlands beste rapper Typhoon drukte tijdens zijn opening direct een stempel op de avond. ‘De ode aan de sport’ bracht hij met een glimlach en dit gevoel is de hele avond in de zaal blijven hangen. Later op de avond deelde Paralympisch gouden medaille winnaar en onze ambassadrices Jiske Griffioenhaar verhaal en benadrukte daarmee de noodzaak. De noodzaak van de aanwezigheid van alle 490 aanwezige gasten. Dezelfde 490 gasten die later op de avond muisstil waren tijdens de minuten dat bergbeklimmer Jamie Andrews op het podium stond. Echt kippenvel.. Hierdoor besef je ineens waar je het allemaal voor doet. De avond werd afgesloten met opnieuw een hoogtepunt, een stijlvol optreden van de meiden van O’G3NE. Een feestelijke afsluiting om te vieren wat alle aanwezigen van de avond samen bereikt hebben.

De sporters van Special Olympics zijn ook dit jaar weer langs de tafels gegaan, om met hun ongeremde enthousiasme loten te verkopen. Echte toppers! De winnaar van de hoofdprijs is tijdens het gala reeks bekend gemaakt. Maar er zijn nog meer gasten in de prijzen gevallen. Wij willen de volgende mensen feliciteren met hun prijzen: John van den Brom (twee VIP-kaarten voor Groots met een zachte G), Christine Nolet (twee VIP-kaarten AFAS Life concert), Patrick Meijer (Herz Weekend Dreamcollectie) en R. Stefanovic(Stedentrip Europa).

Zonder eventsponsors geen gala. Het gaat te ver om iedereen vanaf deze plek persoonlijk te bedanken. Wel willen wij graag de suppliers, die het gala samen mogelijk gemaakt hebben, in de spotlights zetten. Amsterdam ArenAHVR ShowequipmentClickshotsDechesne & BoertjeKoolhaas ConceptsMaître FrédéricMore ToZceneTotal Active MediaVeilinghuis Christie’sFairSharetravel en Wijnhuis Bart.

Ook dit jaar waren onze vrijwilligers weer ‘on fire’, niks was te gek en iedereen zette zich 100% in om dit mooie resultaat te verwezenlijken. We kunnen opnieuw erg trots zijn op elkaar.